Kracht van NEI - logo

Wat is NEI?

NEI betekent: Neuro Emotionele Integratie het denken, begrijpen en voelen komen in evenwicht. Klachten ontstaan door onverwerkte emoties die we hebben opgeslagen in ons onderbewuste. Ons gedrag wordt door ons onderbewuste bepaald en daardoor begrijpen we vaak niet waarom we gespannen, boos of angstig reageren. Onverwerkte emoties kunnen op lange termijn zelfs leiden tot lichamelijke klachten of ziekte.

Als je geest iets verbergt, laat je lichaam je in de steek!

De kracht van NEI is dat vaak al na 1 consult duidelijk wordt welke emoties of patronen de oorzaak van de klachten zijn. Door dat inzicht komt er energie vrij om oude patronen los te laten en een nieuwe start te maken. Het is een mooie, bijzondere methode, zonder aangeraakt te worden, waardoor je meer ruimte gaat voelen en gelukkiger kunt zijn. Het werkt op een vriendelijke manier zonder veel in de diepte te gaan en pijnlijke situaties op te roepen.

NEI pakt de oorzaak aan, waardoor er weer balans in je leven ontstaat en je beter in je vel gaat zitten. Het is een snelle laagdrempelige manier om jouw klachten te verhelpen.

NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen. Energetisch werken verlicht lichamelijke en psychische klachten op een zachte manier.

Het is belangrijk dat je weet wat ik doe en hoe het werkt, daarom leg ik je dit uit op een duidelijke nuchtere manier tijdens een consult.

Veel klachten kunnen worden behandeld zoals:

Laat je verbazen….. door je zelfhelend vermogen!

Kracht van NEI | Sint Jansvoort 18, 5438 AE  Gassel | ☎ 06 - 1309 1911 |