Kracht van NEI - logo

Lijfkracht herstel

Lijfkracht herstel is een krachtige en effectieve vorm om je lichaamseigen gezondheid weer terug te winnen. Je unieke balans weer terug te vinden. Ieder mens beschikt over een opgeslagen lijfkracht, deze lijfkracht ligt opgeslagen in elke lichaamscel en is met een juiste techniek opnieuw te activeren. Dit gebeurt door aanrakingen van zenuwpunten met de handen. Het symptoom wordt direct (bij de kern) aangepakt, waardoor de disbalans in het lichaam geen kans krijgt zich verder te ontwikkelen.
Tijdens de eerste behandeling zal ik uw nek, wervelkolom en het bekken behandelen. Hierdoor kunnen jarenlange pijnklachten verholpen worden. Ook de schouders, het hoofd en voeten zijn belangrijk, deze worden vaak behandeld tijdens de tweede behandeling.
Door het probleem bij de kern aan te pakken, kan in slechts één of enkele behandeling(en) al grote resultaten worden behaald.
De effectieve energetische behandeling is volkomen pijnloos en is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft om van fysieke en/of emotionele pijn af te komen.

Lijfkracht herstel is in te zetten bij klachten zoals:

Ook heb ik een cursus gevolgd om kinderen van 0 tot 6 jaar te behandelen. Dat gebeurt liggend. Ik behandel dan het hoofd, de buik en voeten.
Het is in te zetten bij klachten zoals:

Vindt uw fysieke, mentale en emotionele balans weer terug.

Kracht van NEI | Sint Jansvoort 18, 5438 AE  Gassel | ☎ 06 - 1309 1911 |